LOADING...

Σχετικά με εμάς

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ομάδα της Kleopatra Automations δραστηριοποιείται στον χώρο της τεχνολογίας από το 1987. Ως αντιπρόσωποι της Velleman nv από το 1992, ήμασταν από τους πρώτους που προσέφεραν επαγγελματικούς και οικιακούς αυτοματισμούς στον ελλαδικό χώρο.

Έμπειροι μηχανικοί, λάτρεις της τεχνολογίας, αντιμετωπίζουν την κάθε ειδική εφαρμογή, που τους ζητείται σαν μία καινούργια πρόκληση για εξέλιξη. Τα προϊόντα που προτείνουμε είναι δοκιμασμένα από εμάς, επιλεγμένα από διάφορους κατασκευαστές με τα αυστηρότερα κριτήρια με σκοπό να δίνουμε στον πελάτη μας την καλύτερη λύση στην καλύτερη τιμή.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η τεχνολογία υπάρχει για να κάνει την ζωή μας καλύτερη και ευκολότερη, να αναβαθμίζει το βιοτικό μας επίπεδο και να προσφέρει λύσεις εκεί που παλαιότερα συναντούσαμε αδιέξοδα.

Στην kleopatra automations πιστεύουμε ότι η τεχνολογία πρέπει να φτάσει σε όλους και να προσαρμόζεται στις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά. Δεν είναι για τους λίγους και σίγουρα δεν είναι πολυτέλεια. Για το λόγο αυτό έχουμε επιλέξει να προσφέρουμε λύσεις υψηλής ποιότητας που χαρακτηρίζονται από ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε όλα τα επίπεδα ενώ παράλληλα το κόστος τους παραμένει προσιτό για όλους.

Εάν λάβει κανείς υπόψιν του ότι ένας σωστός αυτοματισμός μειώνει πάντα τα λειτουργικά έξοδα μιας εγκατάστασης, το όραμα μας έρχεται ένα βήμα πιο κοντά!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

Μπορεί εμείς να πιστεύουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που προσφέρουμε και μπορεί επίσης η λίστα με τους λόγους για να μας επιλέξετε να είναι πολύ μεγάλη αλλά εδώ θέλουμε να σας παρουσιάσουμε μόνο τα στοιχεία που μας κάνουν πραγματικά μοναδικούς. Για να μάθετε τα πάντα για τις υπηρεσίες μας και την ποιότητά τους θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μία πλατφόρμα

Ενσωματώνουμε ολόκληρο τον αυτοματισμό του κτιρίου σας σε μία και μοναδική πλατφόρμα χωρίς να σας περιορίζουμε στην χρήση προϊόντων συγκεκριμένης εταιρείας. Έτσι αφενός δεν χρειάζεται να ανοιγοκλείνετε εφαρμογές για να ελέγξετε τα διαφορετικά συστήματα του κτιρίου και αφετέρου μπορείτε να συμπεριλάβετε στα σενάρια αυτοματισμού οποιαδήποτε από τις συσκευές σας, παλιά ή νεα.

image/svg+xml

Εγκατάσταση χωρίς ίχνη

Η εγκατάσταση είναι στο μεγαλύτερο μέρος της ασύρματη, οπότε μπορείτε να προχωρήσετε σε τοποθέτηση των συσκευών του αυτοματισμού στον χώρο σας ακόμα και αφού έχετε εγκατασταθεί σε αυτόν. Δεν δημιουργεί μερεμέτια ούτε αφήνει ίχνη και το καλύτερο είναι ότι φεύγοντας από τον χώρο μπορείτε να πάρετε τις συσκευές μαζί σας.

image/svg+xml

Ευελιξία

Μην διστάσετε να σκεφτείτε ελεύθερα και να ζητήσετε ό,τι θέλετε. Οι λύσεις μας όχι μόνο έχουν την ευελιξία να προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες αλλά καθώς αυτές οι ανάγκες ή οι επιθυμίες αλλάζουν, η εγκατάστασή σας θα μπορεί να σας ακολουθήσει και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα χωρίς να χρειαστούν κτιριακές παρεμβάσεις για να ικανοποιηθούν οι καινούργιες σας προδιαγραφές.

image/svg+xml

Ειδικές κατασκευές

Οι λύσεις που προσφέρουμε είναι σε τέτοιο βαθμό προσαρμόσιμες στις ανάγκες σας, που αν για να ικανοποιηθούν χρειάζεται κάτι το οποίο δεν υπάρχει στην αγορά, εμείς μπορούμε να το κατασκευάσουμε.

Dashboards στα μέτρα σας

Για ποιό λόγο θα πρέπει να προσαρμοστείτε εσείς σε ένα συγκεκριμένο interface; Προσφέρουμε custom dashboards ανά χρήστη και συσκευή.

image/svg+xml

Δεν απαιτείται cloud

Η πλατφόρμα μπορεί να εγκατασταθεί τοπικά σε δικό σας server οπότε και η σύνδεση στο internet είναι προαιρετική και ανεξάρτητη από την λειτουργία του κτιρίου σας.

Ασφάλεια για το μέλλον

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το κατά πόσο η εγκατάστασή σας θα παραμείνει τεχνολογικά επίκαιρη και στο απώτερο μέλλον. Η ευελιξία που την χαρακτηρίζει επιτρέπει την προσθήκη και των νέων συσκευών, που η εξέλιξη της τεχνολογίας θα φέρει στην υπηρεσία μας και που θα ενσωματώνουν νέες δυνατότητες.

image/svg+xml

Προσιτό κόστος

Εξαρτάται από εσάς και μόνο να αποφασίσετε τον βαθμό στον οποίο θέλετε να προχωρήσετε στον αυτοματισμό του χώρου σας. Μπορείτε να υλοποιήσετε την εγκατάσταση σταδιακά με τον ρυθμό που ταιριάζει σε εσάς και τις οικονομικές σας δυνατότητες. Δεν χρεώνεστε με πνευματικά δικαιώματα, κοστολόγια συνδρομών ή άλλα κρυφά κόστη. Επίσης, μπορούμε να σας εκπαιδεύσουμε πώς να συντηρήσετε την όλη εγκατάσταση μόνοι σας για να μην εξαρτάστε από κανέναν!

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

 

Μοναδικός μας στόχος μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες. Κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε μελετάται και σχεδιάζεται προσεκτικά προκειμένου να επιτύχουμε μία λύση υψηλών προδιαγραφών, η οποία θα δώσει απόλυτη ικανοποίηση στον πελάτη μας.

Εγκατάσταση

Προγραμματισμός

Ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών

Σχεδιασμός προσαρμοσμένων dashboards για κάθε χρήστη, κάθε συσκευή και κάθε σημείο ελέγχου

Συντήρηση

Τεχνική υποστήριξη

Εκπαίδευση – ώστε να μπορείτε να συντηρήσετε μόνοι σας την εγκατάσταση

Πώληση προϊόντων IoT μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος kleopatraelectronics.gr

Εγγύηση καλής λειτουργίας

Ασφάλεια Cyber Security

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ