LOADING...

Συστήματα Σκίασης, Περσίδες & Ρολά

Φωτισμός

Κλίμα

Ενέργεια

Σκίαση

Ασφάλεια

Επιτήρηση

Πολυμέσα

Κήπος Πισίνα

Διαχείρηση Νερού

ΈΧΕΙ MOTER;

 

ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ!

 

Εξασφαλίστε ευκολία με τα προϊόντα αυτοματισμού και ελέγχου. Χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο σύστημα, μπορείτε να ελέγχετε εύκολα τα ρολά, τις περσίδες, τις τέντες και όλα τα συστήματα σκίασης από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Είστε διακοπές και συνειδητοποιείτε ότι κάποια ρολά έχουν ξεχαστεί ανοιχτά. Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να τα κλείσετε εύκολα από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Βλέπετε μια καταιγίδα που κατευθύνεται προς το εξοχικό σας. Με μία κίνηση κλείνετε όλα τα μηχανοκίνητα ρολά για να ασφαλίσετε και να προστατεύσετε το σπίτι σας από ενδεχόμενες ζημιές.

Χαλαρώνετε στην βεράντα σας αλλά ο ήλιος σας πέφτει λίγο δυνατός; Ενεργοποιήστε την ηλεκτρική τέντα από την άνεση της ξαπλώστρας σας και απολαύστε ένα χαλαρωτικό απόγευμα στην δροσιά.

Εύκολος Έλεγχος
image/svg+xml
Προστασία
image/svg+xml
Άνεση
image/svg+xml
Αντιλιακή Προστασία
Εξοικονόμηση Ενέργειας

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΑΣ

Ο αυτοματοποιημένος έλεγχος σε τέντες, κουρτίνες και ρολά είναι ιδανικός για μεγάλα σπίτια ή γραφεία με πολλά παράθυρα. Με μία εντολή κλείνετε όλα τα εξωτερικά ρολά μαζί. Αν θέλετε να ελέγξετε κάτι από όλα μεμονωμένα φυσικά και μπορείτε χωρίς να απαιτείται τοποθέτηση επιπλέον συσκευών.

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Τέντες

Ρολά

Περσίδες

Κουρτίνες

image/svg+xml

Ρολά Σκίασης

Γκαραζόπορτες

Όλα κινούνται με το δικό σας πρόσταγμα χωρίς να ιδρώσετε.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

Η αυτοματοποίηση των συστημάτων σκίασης δεν προσφέρει μόνο άνεση, αλλά εξοικονομεί και ενέργεια καθώς ο κλιματισμός λειτουργεί λιγότερο για να διατηρήσει σταθερή την θερμοκρασία του χώρου σας.
Προσθέτοντας αισθητήρες φωτεινότητας, οι τέντες ή οι περσίδες ανοίγουν και κλείνουν πάντα την κατάλληλη στιγμή.

Ηλεκτρικές Τέντες

Οι ακτίνες UV επιταχύνουν τη φυσική γήρανση των αντικειμένων αλλοιώνοντας σταδιακά τις επιφάνειές τους και κυρίως τα χρώματα. Αυτοματοποιώντας τις τέντες σας διασφαλίζετε ότι θα είναι πάντα κατεβασμένες όταν πρέπει και μόνο τότε. Προστατέψτε το κατάστημα και τα προϊόντα σας.

Σκίαση Αιθρίου

Ο αυτοματισμός φροντίζει ώστε το αίθριό σας να είναι πάντα φιλόξενο. Σκιά στη διάρκεια της ημέρας, όμορφος νυχτερινός ουρανός κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ισχυροί άνεμοι;

Με την προσθήκη ενός ανεμόμετρου στην έξυπνη εγκατάσταση, οι τέντες σας θα κλείνουν αυτόματα όταν ο άνεμος δυναμώνει και θα κατεβαίνουν μόνες τους ξανά όταν αυτό θα είναι ασφαλές.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Συνδέστε τα ηλεκτρικά σας ρολά στο σύστημα αυτοματισμού του σπιτιού ή του καταστήματος και προστατέψτε το από τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα. Όλα θα γίνουν αυτόματα κι εσείς δεν θα χρειαστεί να επέμβαιτε ποτέ ξανά.

Ασφαλίστε το σπίτι σας σε δευτερόλεπτα με το πάτημα ενός κουμπιού ή με φωνητικό έλεγχο

Ήρθε προειδοποίηση για ισχυρή καταιγίδα; Απλώς ανοίξτε το smartphone σας και προστατέψτε το σπίτι ή το κατάστημά σας.

Αυτοματοποιήστε τα ρολά για να κλείνουν μόνα τους όταν δεν βρίσκεται κανείς στο σπίτι ή στο κατάστημα.

ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Ζέστη το χειμώνα, δροσιά το καλοκαίρι: ο αυτοματοποιημένος έλεγχος των ρολών και των συστημάτων σκίασης σάς βοηθά να διαχειριστείτε την κατανάλωση ενέργειας του σπιτιού ή του γραφείου σας πιο αποτελεσματικά, μειώνοντας τη χρήση θέρμανσης και κλιματισμού.

Η αυτοματοποίηση των περσίδων και των κουρτινών διασφαλίζει ότι έχετε πάντα τη σωστή ποσότητα φυσικού φωτισμού που εισρέει στον χώρο, ώστε να χρησιμοποιείτε τα φώτα μόνο όσο και όταν είναι πραγματικά απαραίτητο.

The Beauty Of Intelligence

Ένα σύστημα. Απεριόριστες δυνατότητες.