LOADING...

Ασφάλεια

Φωτισμός

Κλίμα

Ενέργεια

Σκίαση

Ασφάλεια

Επιτήρηση

Πολυμέσα

Κήπος Πισίνα

Διαχείρηση Νερού

hand-with-phone

ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ

 

Όπου και αν βρίσκεστε, είτε στη δουλειά, είτε στο δρόμο με τα παιδιά σας, είτε ασχολείστε με το αγαπημένο σας χόμπι είτε σε διακοπές, θα πρέπει να μπορείτε να το απολαύσετε με ηρεμία και την βεβαιότητα ότι το σπίτι σας είναι ασφαλές από διάρρηξη και κάθε άλλο κίνδυνο. Και αν κάποια στιγμή, κάτι πάει στραβά… όσο πιο γρήγορα ενημερωθείτε τόσο το καλύτερο!

Η χρήση της έξυπνης εγκατάστασής σας ως συστήματος συναγερμού ή η ενσωμάτωση του υπάρχοντος συναγερμού σας σε έναν ολοκληρωμένο έξυπνο αυτοματισμό σας δίνει το πλεονέκτημα της ανάληψης δράσης σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και την προστασία των αγαπημένων σας προσώπων, ακόμη και αν εσείς οι ίδιοι δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας.

image/svg+xml
Διάρρηξη
Πυρανίχνευση
Ανίχνευση Διαρροών
Ανίχνευση Αερίου/CO
Πυρανίχνευση
Ανίχνευση Διαρροών
Ανίχνευση Αερίου/CO
image/svg+xml
Διάρρηξη

Κρατήστε μακριά τους επίδοξους εισβολείς.

Όταν η ασφάλεια στο σπίτι συναντά την έξυπνη τεχνολογία τότε γίνεται συνώνυμη με την άνεση.

Αισθητήρας πόρτας/παραθύρου

Εάν ένα παράθυρο ή μία πόρτα ανοίξει ενώ το σύστημά σας είναι οπλισμένο, θα ειδοποιηθείτε άμεσα πρώτα από όλα για λόγους ασφαλείας. Δεδομένου όμως ότι μπορείτε να ελέγχετε τα φώτα, το σύστημα θέρμανσης και κλιματισμού και γενικότερα όλες τις λειτουργίες του σπιτιού σας ακόμα και αν η ειδοποίηση δεν αφορά σε εισβολή εσείς θα είστε ενημερωμένοι για να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις φωτισμού ή θερμοκρασίας και να πετύχετε οικονομία ταυτόχρονα με την ασφάλεια.

Ανίχνευση κίνησης

Σκεφτείτε τους αισθητήρες κίνησης σαν το μυστικό σας όπλο για να απολαμβάνετε προστασία και άνεση. Όταν λείπετε, οποιαδήποτε απροσδόκητη κίνηση θα ενεργοποιήσει τον συναγερμό. Όταν όμως βρίσκεστε στο σπίτι, οι αισθητήρες κίνησης επικοινωνούν με την υπόλοιπη έξυπνη εγκατάσταση και για να γίνουν αυτόματα οι ρυθμίσεις που έχετε προκαθορίσει στην θερμοκρασία και τον φωτισμό.

Ανίχνευση κραδασμών

Εάν ένα παράθυρο σπάσει ή κάτι μετακινηθεί από το σημείο που θα έπρεπε, θα ειδοποιηθείτε αμέσως. Μπορείτε να φύγετε από το σπίτι ή να κοιμηθείτε το βράδυ ήσυχοι πώς όλα είναι και θα παραμείνουν στην θέση τους.

Κουμπί πανικού

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης δεν είστε μόνοι. Ένα ή περισσότερα  φυσικά κουμπιά πανικού και όσα εικονικά επιθυμείτε θα στείλουν ειδοποιήσεις για βοήθεια.

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ

 

Τοποθετήστε έναν αισθητήρα υγρασίας κυριολεκτικά οπουδήποτε θα υπάρχει κίνδυνος διαρροής ή εισροής υδάτων. Θα την εντοπίσει αμέσως και όχι μόνο θα σας ενημερώσει επί τόπου, αλλά το έξυπνο σύστημα θα μπορεί να επέμβει,  κλείνοντας για παράδειγμα την παροχή του νερού, είτε αυτόματα είτε με την δική σας εντολή.

ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ…

… δεν χρειάζεται να υπάρξει και φωτιά! Σε ένα σύγχρονο σπίτι, μία φωτιά μπορεί να ξεφύγει μέσα σε λίγα λεπτά. Συνδέοντας ανιχνευτές καπνού στην έξυπνη εγκατάσταση σας, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι ο συναγερμός θα ενεργοποιηθεί με τον πρώτο σπινθήρα και ότι θα λάβετε αμέσως κάθε βοήθεια που χρειάζεται για να αποσοβηθεί ο κίνδυνος.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΟΡΑΤΗ ΑΠΕΙΛΗ

Χωρίς ανίχνευση αερίου ή μονοξειδίου του άνθρακα, ένας ελαττωματικός φούρνος ή ένας χαλασμένος θερμοσίφωνας μπορούν να κάνουν τον αέρα στον χώρο θανατηφόρα τοξικό πολύ γρήγορα. Ενσωματώνοντας έναν έξυπνο ανιχνευτή αερίων στην εγκατάσταση σας μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι σε περίπτωση διαρροής, θα μάθετε που εντοπίστηκε, πόσο χρόνο είανι σε εξέλιξη και το σημαντικότερο θα μπορείτε να αναλάβετε αμέσως δράση. Εναλλακτικά, μπορείτε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων αυτοματισμούς αντιμετώπισης κινδύνου, όπως το να κλείσει η βάνα παροχής αερίου, να ανάψουν τα φώτα και να ανοίξουν τα παράθυρα και οι πόρτες για να ανανεωθεί ο αέρας και να βοηθηθείτε κατά την έξοδό σας από το χώρο.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα που κάνει θαύματα για την ασφάλειά σας

Geofencing

Ασφαλίστε αυτόματα τον χώρο σας όταν δεν είναι κανείς εκεί.

Ειδοποιήσεις

Ειδοποιηθείτε σωστά και μόνο όταν έχει νόημα.

Σενάρια Έκτακτης Ανάγκης

Θα σας βοηθήσουν αν κινδυνέψετε.

Προσομοίωση Παρουσίας

Αποπροσανατολίζει του πιθανούς εισβολείς.

The Beauty Of Intelligence

Ένα σύστημα. Απεριόριστες δυνατότητες.