LOADING...

ΛΙΓΗ ΑΝΕΣΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΙΣΤΕ

Ένα από τα βασικά οφέλη του οικιακού αυτοματισμού είναι η μεγαλύτερη άνεση που προσφέρει στα μέλη του νοικοκυριού από κάθε άποψη. Ένα έξυπνο σπίτι θα αντιμετωπίσει τα λειτουργικά του θέματα μόνο του χωρίς να χρειάζεται την παρέμβασή σας. Το κάνει όταν φεύγετε, όταν πέφτετε για ύπνο, όταν βγαίνετε στον κήπο, όταν ανάβετε το τζάκι ή όταν χαλαρώνεται στο καθιστικό, το κάνει όταν αρχίζει να βρέχει, όταν ξημερώνει ή όταν γυρίζετε φορτωμένοι από την αποθήκη.

ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε με απλές καθημερινές εργασίες όταν ένα αυτοματοποιημένο σύστημα μπορεί να τις κάνει καλύτερα, γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά.

ΟΤΑΝ Η ΕΥΦΥΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Μία έξυπνη εγκατάσταση μπορεί να προσέχει την περιουσία σας και τους αγαπημένους σας με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Από την μία πλευρά, οι κάμερες παρακολούθησης έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο εξέλιξης που μπορούν να διακρίνουν την διαφορά ανάμεσα σε τυχαία αντικείμενα, οχήματα ή ανθρώπους και να σας ειδοποιούν μόνο όταν συμβαίνει κάτι πραγματικά ύποπτο. Ο αμφίδρομος ήχος στις κάμερες σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με όποιον είναι στο σπίτι και ταυτόχρονα να έχετε εποπτεία και αρχείο όλων των σημαντικών γεγονότων της ημέρας. Από την άλλη μεριά, οι αισθητήρες νέας γενιάς μπορούν να κάνουν θαύματα για την ασφάλειά σας αφού είναι σε θέση αυτόματα να προστατέψουν το σπίτι σας από εισβολή, διαρροές, φωτιά, εισροή υδάτων και πολλούς άλλους κινδύνους.

ΖΩΗ ΣΤΟ … ΠΡΑΣΙΝΟ

Ένα έξυπνο σπίτι εξοικονομεί ενέργεια και νερό. Και αυτό είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο. Εάν σε αυτό προσθέσετε την δυνατότητα παρακολούθησης των καταναλώσεων και την βελτιστοποίησή τους, τότε τα οφέλη πολλαπλασιάζονται.
Τώρα μπορείτε να κάνετε τη διαφορά μειώνοντας τα έξοδα σας ενώ παράλληλα προστατεύετε τον πλανήτη! Διπλά καλό, διπλή απόλαυση.

ΕΞΥΠΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προσθέτοντας αυτοματισμό σε μία εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, μπορείτε να παρακολουθείτε πότε έχετε την μέγιστη παραγωγή και τις μέγιστες καταναλώσεις και με αυτόν τον τρόπο να βελτιστοποιήσετε την χρήση. Ταυτόχρονα, μπορείτε να λαμβάνετε υπόψη σας τις τοπικές προβλέψεις για τον καιρού και να προσαρμόζετε ανάλογα την θέρμανση, τον κλιματισμό ή το πότισμα ώστε να μειώσετε ακόμα περισσότερο την κατανάλωση ενέργειας.

ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Ένα έξυπνο σπίτι έχει την ευελιξία να προσαρμόζεται στις προσωπικές σας ανάγκες και συνήθειες όπως αυτές είναι σήμερα και όπως θα εξελιχθούν στο μέλλον. Θα σας ακολουθήσει καθώς αλλάζετε, αφού θα μπορείτε εύκολα να αναπροσαρμόσετε οποιαδήποτε από τις ρυθμίσεις έχετε επιλέξει τώρα, είτε πρόκειται για τη θέση ενός διακόπτη είτε για τη μουσική με την οποία θέλετε να ξυπνάτε το πρωί.
Ένα είναι σίγουρο, δεν θα χρειαστεί καμία παρέμβαση στο κτίριο.
Και καθώς η τεχνολογία θα εξελίσσεται το σπίτι σας δεν θα μείνει πίσω. Νέες συσκευές και νέες τεχνολογίες μπορούν εύκολα και απλά να ενσωματωθούν στην εγκατάσταση που προσφέρουμε.

ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ

Ακόμα κι αν ένα αυτοματοποιημένο σπίτι μπορεί να κάνει πολλά για εσάς, χωρίς εσείς να κάνετε τίποτα, η τελευταία λέξη θα είναι πάντα δική σας. Έχετε στα χέρια σας τον πλήρη έλεγχο των πάντων. Οι έξυπνες συσκευές σας μπορούν να σας στέλνουν ειδοποιήσεις όταν κάτι πάει στραβά και όχι μόνο μπορείτε να αποφασίσετε ποιά θα είναι η αντίδραση, αλλά και να την εκτελέσετε τη στιγμή που εσείς θα επιλέξετε, από όπου κι αν βρίσκεστε. Η τεχνολογία στέκεται δίπλα σας για τις καλές και τις κακές στιγμές. Να είστε βέβαιοι ότι σε θέματα ασφάλειας τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη του.

The Beauty Of Intelligence

Ένα σύστημα. Απεριόριστες δυνατότητες.