LOADING...

Κήπος & Πισίνα

Φωτισμός

Κλίμα

Ενέργεια

Σκίαση

Ασφάλεια

Επιτήρηση

Πολυμέσα

Κήπος Πισίνα

Διαχείρηση Νερού

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΑΣ

 

… Και αυτός σας θα σας ανταμείψει!

Ο αυτοματισμός κήπου αποδεικνύεται ότι είναι πολλά περισσότερα από ό,τι θα περίμενε κανείς. Η αυτοματοποίηση του ποτίσματος με όλα τα οφέλη της είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς. Αλλά μπορούμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα αυτοματοποιώντας τον εξωτερικό φωτισμό και φυσικά όλες τις λειτουργίες της πισίνας.

Εύκολο Πότισμα
Σκηνές Φωτισμού
Καιρικές Προβλέψεις
Οικονομία Νερού
Αυτοματισμός Πισίνας

ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ

Το φαγητό είναι έτοιμο και τα ποτά έχουν σερβιριστεί. Ένα απλό άγγιγμα στο smartphone σας στο δρόμο σας προς τον κήπο και ένας χαλαρωτικός φωτισμός αποκαλύπτεται, η αγαπημένη σας μουσική αρχίζει να παίζει και οι τέντες ανεβαίνουν μόνες τους για να αποκαλύψουν τα αστέρια που λάμπουν από πάνω σας. Απολαύστε την όμορφη βραδιά χωρίς την παραμικρή έγνοια.

ΕΞΥΠΝΗ ΑΡΔΡΕΥΣΗ

Πέντε λόγοι για να κάνετε το σύστημα ποτίσματος σας έξυπνο.

Επειδή μπορείτε να ρυθμίσετε χρονοδιαγράμματα για να ποτίζετε τον κήπο σας αυτόματα ή να φροντίζετε για το πότισμα από απόσταση. Επειδή μπορείτε να έχετε μια συνολική και συνεχή εικόνα του τι χρειάζονται τα φυτά σας χρησιμοποιώντας αισθητήρες (βροχής, υγρασίας εδάφους κ.λ.π.). Επειδή λαμβάνετε ειδοποιήσεις και είστε σε θέση να εντοπίσετε προβλήματα, όπως διαρροές. Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό επειδή εξοικονομείτε νερό και μειώνετε τους λογαριασμούς σας ενώ είστε φιλικοί προς το περιβάλλον.

ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ… ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

Εάν ο κήπος σας είναι μεγάλος και σας αρέσουν οι νυχτερινοί περίπατοι ανάμεσα στα φυτά σας δεν χρειάζεται να έχετε όλα τα φώτα του κήπου αναμμένα συνέχεια ενώ εσείς ή οι καλεσμένοι σας περιπλανιέστε. Τα φώτα μπορούν να ανάβουν τοπικά, γύρω από τα σημεία όπου υπάρχουν άνθρωποι, χάρη στους αισθητήρες κίνησης του έξυπνου συστήματός σας, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό εφέ.

Η ΠΙΣΙΝΑ ΣΑΣ, ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Ο αυτοματισμός επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο της θερμοκρασίας και του καθαρισμού του νερού της πισίνας σας με μια απλή κίνηση. Εάν πάλι έχετε μηχανοκίνητο κάλυμμα στην πισίνα σας, μπορείτε να συμπεριλάβετε στον αυτοματισμό σας τον  έλεγχό του και να το ανοίγετε ή να το κλείνετε μέσω της ίδιας εφαρμογής.

Τέλεια θερμοκρασία νερού

Αν έχετε πισίνα, το ιδανικό σενάριο θα ήταν να μπορείτε να βουτήξετε στο νερό όποτε θελήσετε χωρίς να σας απασχολεί η εξωτερική θερμοκρασία. Το αυτόματο σύστημα θέρμανσης του νερού υποβοηθούμενο από έναν αισθητήρα θερμοκρασίας αέρα, σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την πισίνα κάθε εποχή του χρόνου και κάθε ώρα της ημέρας. Απολαύστε μια δροσερή βουτιά το καλοκαίρι ή ένα ευχάριστα ζεστό μπάνιο την άνοιξη και το φθινόπωρο.

Καθαρισμός νερού

Ο αυτοματισμός σας απαλλάσσει από την επίπονη εργασία της συντήρησης της πισίνας, η οποία περιλαμβάνει από την παρακολούθηση των συστημάτων φιλτραρίσματος και την ρύθμιση των επιπέδων pH έως την σωστή επεξεργασία και καθαρισμό του νερού. Προγραμματίζοντας τους κύκλους φιλτραρίσματος, την ποσότητα χλωρίου και το σύστημα καθαρισμού πισίνας όχι μόνο παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της πισίνας σας αλλά απλοποιείτε την καθημερινότητά σας.

Έλεγχος καλύμματος πισίνας

Ελέγξτε το κάλυμμα της πισίνας σας σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού. Το έξυπνο σύστημά σας θα σας ενημερώσει αν για παράδειγμα έρχεται καταιγίδα ή ότι θα σηκωθεί δυνατός αέρας και θα μπορείτε να κλείσετε το κάλυμμα από όπου και αν βρίσκεστε.

The Beauty Of Intelligence

Ένα σύστημα. Απεριόριστες δυνατότητες.