LOADING...

Ο ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΣΑΣ

Οτιδήποτε μπορεί να επιτύχει μια έξυπνη εγκατάσταση για ένα σπίτι – άνεση, ασφάλεια, οικονομία και τόσα άλλα – μπορεί να επιτευχθεί και σε οποιοδήποτε κτίριο. Όταν μιλάμε για επιχειρήσεις τουρισμού και εστίασης, η έξυπνη τεχνολογία μπορεί να είναι ο άσος στο μανίκι σας, για να καταπλήξετε τους καλεσμένους σας με λίγη παραπάνω πολυτέλεια και υπηρεσίες που δεν είχαν φανταστεί. Ταυτόχρονα, θα σας δώσει απόλυτο έλεγχο της εγκατάστασής σας και πολύτιμες δυνατότητες εξοικονόμησης πόρων.

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ MENU ΣΑΣ

Αμέτρητες δυνατότητες και ιδέες

Συνδυάστε φωτισμό και μουσική και δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα για την βραδιά. Ελέγξτε αυτόματα τις τέντες έτσι ώστε οι επισκέπτες σας να μπορούν να απολαύσουν ανενόχλητοι τον κήπο σας. Εξασφαλίστε ότι το κρασί σας βρίσκεται συνέχεια στην τέλεια θερμοκρασία. Παρακολουθήστε τη θερμοκρασία των ψυγείων στην κουζίνα σας, εντοπίστε εγκαίρως διαρροές νερού ή αερίου, προλάβετε μία πυρκαγιά και ελαχιστοποιήσετε κινδύνους και ζημιές.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ

Δεν θα ήταν υπέροχο να καλωσορίζετε θερμά τους καλεσμένους σας ακόμα κι αν δεν μπορείτε να είστε παρόντες; Τα έξυπνα κουδούνια και οι κλειδαριές σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράτε με τους επισκέπτες σας από όπου και αν βρίσκεστε. Μπορείτε επίσης να ρυθμίστε εύκολα και από μακριά τη θερμοκρασία και τον εξαερισμό για να προετοιμάσετε τον χώρο σας για μια επικείμενη άφιξη. Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τα ενεργειακά κόστη αυτοματοποιώντας τον φωτισμό βάσει παρουσίας και να προσφέρετε μερικές επιπλέον ανέσεις στους επισκέπτες σας, όπως φωτισμός στις ντουλάπες ή ένα μονοπάτι προς το μπάνιο τη νύχτα, που θα ανάψει όταν κάποιος σηκωθεί από το κρεβάτι. Οι ειδοποιήσεις στο smartphone σας όταν εντοπίζεται διαρροή ή καπνός αποτελούν επιπλέον πλεονέκτημα για την ασφάλεια των επισκεπτών σας και για την ευημερία της επιχείρησής σας.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ

 

Ένα έξυπνο ξενοδοχείο μπορεί να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες και λύσεις που ξεχωρίζουν. Και οι επισκέπτες το γνωρίζουν.

Tablets στα δωμάτια μπορούν να προσφέρουν στους επισκέπτες σας την ευχαρίστηση όχι μόνο να ελέγξουν το δωμάτιό τους από τη βεράντα, το κρεβάτι ή την πισίνα αλλά και να κάνουν πιο προσωπικό τον χώρο διαμονή τους. Μπορείτε να σχεδιάσετε ειδικές λειτουργίες, όπως ένα κουμπί έκτακτης ανάγκης στη σάουνα ή διάφορα σενάρια φωτισμού για να βοηθήσουν τους επισκέπτες σας να χαλαρώσουν και να κοινωνικοποιηθούν ή ακόμα για να τονώσετε την ενεργητικότητα τους στο γυμναστήριο. Το πόσο μακριά θέλετε να πάτε με τις ιδέες και τις προτάσεις, εξαρτάται μόνο από εσάς. Οι επισκέπτες θα εντυπωσιαστούν όχι μόνο στο λόμπι ή στο μπαρ, αλλά και στις εκδηλώσεις που θα φιλοξενήσει το κατάλυμά σας.

ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ

Ο αυτοματισμός βελτιώνει την αποδοτικότητα και τις εσωτερικές διαδικασίες ενός ξενοδοχείου. Κατά συνέπεια, το λειτουργικό κόστος και η κατανάλωση ενέργειας μπορούν να μειωθούν και μάλιστα σε βαθμό έως 35% με 40%.

Καταστήστε σαφές στους επισκέπτες σας ότι ενδιαφέρεστε να προσφέρετε το καλύτερο και ότι η επιχείρησή σας είναι προσανατολισμένη στις πράσινες τεχνολογίες.

Το μέλλον της φιλοξενίας βρίσκεται στον αυτοματισμό. Σήμερα τα ξενοδοχεία που θέλουν να ξεχωρίσουν πρέπει να προσφέρουν κάτι περισσότερο και να διαβεβαιώνουν τους πελάτες τους ότι οι υπηρεσίες τους θα είναι πάντα επικαιροποιημένες.

Το σύστημα αυτοματισμού του ξενοδοχείου σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όλες τις συσκευές, τους χώρους και τους εργαζόμενους της εγκατάστασης. Έτσι, μπορείτε εύκολα να έχετε μια σαφή εικόνα για όλα όσα συμβαίνουν στην επιχείρησή σας ενώ μπορείτε να δράσετε άμεσα για να διορθώσετε κάθε ατέλεια.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ

ΑΝΕΣΗ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

ΑΠΟΔΟΣΗ

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

The Beauty Of Intelligence

Ένα σύστημα. Απεριόριστες δυνατότητες.