LOADING...

Κάμερες Παρακολούθησης

Φωτισμός

Κλίμα

Ενέργεια

Σκίαση

Ασφάλεια

Επιτήρηση

Πολυμέσα

Κήπος Πισίνα

Διαχείρηση Νερού

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ Ο,ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Τα οφέλη ενός συστήματος παρακολούθησης, που είναι ενσωματωμένο στον αυτοματισμό του σπιτιού ή του γραφείου σας είναι αμέτρητα και ιδιαίτερης σημασίας. Με τον απόλυτο έλεγχο των καμερών ασφαλείας στα χέρια σας, έχετε την ηρεμία ότι το βλέμμα σας θα είναι στραμμένο στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή.

Live video & ήχος

Καταγραφή 24/7

image/svg+xml

Έξυπνη ανίχνευση κίνησης

Απομακρυσμένη πρόσβαση

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Έξυπνη αναπαραγωγή

image/svg+xml

Εντοπισμός προσώπων/οχημάτων

image/svg+xml

Αναγνώριση πινακίδας

image/svg+xml

Αναγνώριση προσώπου

Ειδοποιήσεις

image/svg+xml

Έξυπνα κουδούνια

ΕΞΥΠΝΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ

Η πιο προηγμένη μορφή ανίχνευσης κίνησης που υπάρχει και προσφέρει ακόμη πιο εξελιγμένες λύσεις ασφαλείας.

Με την υποστήριξη της έξυπνης τεχνολογίας ανίχνευσης κίνησης, οι κάμερες μπορούν να ξεχωρίσουν άτομα και οχήματα από άλλα αντικείμενα ή ζώα, ενώ παρέχουν ξεχωριστές ειδοποιήσεις και για τα δύο.

Κάθε φορά που εντοπίζεται πραγματικός κίνδυνος, η κάμερα παρακολούθησης μπορεί να σας στείλει αμέσως e-mail ή να προωθήσει ειδοποιήσεις στη συσκευή σας. Επίσης αποθηκεύει ταυτόχρονα εικόνες / video.

Μπορείτε να ορίσετε συγκεκριμένες ζώνες ανίχνευσης κίνησης ανά κάμερα για να παρακολουθείτε συγκεκριμένες περιοχές ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις πρωτεραιότητές σας. Επίσης μπορείτε να προσαρμόσετε με ανάλογο τρόπο και τις ειδοποιήσεις που θα λαμβάνετε.

Μπορείτε να ρυθμίσετε την ευαισθησία ανίχνευσης κίνησης και να απαλλαγείτε από τις ψευδείς ειδοποιήσεις.

ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Tα επιτεύγματα της προηγμένης τεχνολογίας αποδεικνύονται πολύτιμα στην αποτελεσματική παρακολούθηση. Διάκριση προσώπων και αντικειμένων, αναγνώριση προσώπου, ανάγνωση πινακίδας κυκλοφορίας, έξυπνη αναπαραγωγή με χρήση φίλτρων, όλα μαζί σας βοηθούν να παρακολουθήσετε τα πραγματικά κρίσιμα γεγονότα της ημέρας σε πολύ γρήγορο χρόνο.

Αναγνώριση προσώπου / αντικειμένου

Οι έξυπνες κάμερες μπορούν να ξεχωρίσουν άτομα και οχήματα από άλλα αντικείμενα ή ζώα και να σας ειδοποιήσουν αναλόγως.

Ανίχνευση πινακίδας κυκλοφορίας

Η αναγνώριση πινακίδας κυκλοφορίας μπορεί να ανοίξει την πόρτα του γκαράζ σας μόλις φτάσει το αναμενόμενο όχημα, αλλά διατηρεί επίσης τους αριθμούς πινακίδων οποιουδήποτε ύποπτου οχήματος κυκλοφορεί εντός της ζώνης ανίχνευσης.

Αναγνώριση προσώπου

Η έξυπνη αναγνώριση προσώπου μπορεί να σας πει ποιος χτυπά το κουδούνι σας ή ποιος παραβιάζει την αυλή σας.

ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΣΑΣ ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Εμφανίστηκαν απροσδόκητα κάποιο φίλοι; Περιμένετε μία σημαντική παράδοση;  Τώρα μπορείτε να υποδέχεστε τους επισκέπτες χωρίς να είστε στην πόρτα! Με ένα έξυπνο κουδούνι και με τις έξυπνες κλειδαριές μπορείτε να ανοίγετε την πόρτα του σπιτιού ή του γκαράζ στους επισκέπτες και να τους επιτρέπετε την είσοδο ενώ θα είστε σε θέση να ξανακλειδώστε όταν φύγουν. Επίσης θα γνωρίζετε ακριβώς πότε έφτασαν.

Ο συντονισμός των προγραμμάτων των μελών μίας οικογένειας ή των επισκεπτών ενός χώρου μπορεί να γίνει περίπλοκη υπόθεση. Δεν χρειάζεται να προβληματίζεστε πια. Με τις έξυπνες κλειδαριές, μπορείτε να εκχωρήσετε μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης σε κάθε χρήστη, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να πηγαινοέρχονται την ώρα που θέλουν χωρίς να κρύβετε κλειδιά στις γλάστρες της εξώπορτας. Επιπλέον, η έξυπνη εγκατάσταση καταγράφει τους κωδικούς και σας ενημερώνει για το ποιος είναι στο χώρο σας ανά πάσα στιγμή ή για τις ώρες που βρέθηκε εντός αυτού.

Ελέγξτε εύκολα ολόκληρο το σύστημά σας από τον υπολογιστή σας ή απευθείας από το smartphone σας.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ

 

Το έξυπνο σύστημα παρακολούθησης εποπτεύει τον χώρο σας όλη μέρα, κάθε μέρα και θα σας ειδοποιεί αμέσως όταν εντοπίζει κάποια ύποπτη κίνηση. Οι ανεπιθύμητοι συναγερμοί από έντομα ή δέντρα ανήκουν στο παρελθόν.

Άμεσες ειδοποιήσεις push στην κινητή συσκευή σας.

Λάβετε email ειδοποίησης με video ή φωτογραφίες.

Σειρήνα που ενεργοποιείται αυτόματα από εντοπισμό κίνησης ή ελεγχόμενη από απόσταση.

Ηχογραφημένα μηνύματα συναγερμού.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ

Μείνετε ενημερωμένοι για όσα διαδραματίζονται στον χώρο σας με συνεχή καταγραφή από όλες τις κάμερες ασφαλείας σας. Και δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείστε με ενσύρματες συνδέσεις. Οι εγγραφές ανεβαίνουν ασύρματα στον διακομιστή σας και περιέχουν εύχρηστους δείκτες συμβάντων, ώστε να μπορείτε εύκολα να ανατρέξετε στις σημαντικές στιγμές της ημέρας.

Χάρη στις δυνατότητες ζωντανών video και ήχου, μπορείτε να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή, για να δείτε αν τα παιδιά σας διαβάζουν τα μαθήματά τους ή να πείτε απλά ένα «γεια». Και τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορούν εύκολα να επικοινωνήσουν μαζί σας όποτε το θελήσουν.

ΕΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Ένα έξυπνο σύστημα παρακολούθησης αποτελεί ζωτικό μέρος του έξυπνου σπιτιού σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να δείτε και να μιλήσετε με τους επισκέπτες στην πόρτα σας ή να αλληλεπιδράσετε με τους ηλικιωμένους στο σπίτι, για να έχετε μια καθαρή θέα μέσα και γύρω από το σπίτι σας, μέρα ή νύχτα και για να ελέγξετε τη δραστηριότητα που διαφορετικά θα έχετε χάσει, όπως τα παιδιά σας στον κήπο ή ύποπτη δραστηριότητα γύρω από το γραφείο σας. Μπορείτε επίσης να καταγράφετε τη δραστηριότητα και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν ένα άτομο ή ένα αυτοκίνητο πλησιάζει κακόβουλα στο σπίτι ή το κατάστημά σας.

Με άλλα λόγια, με την ενσωμάτωση της παρακολούθησης στην έξυπνη εγκατάστασή σας απολαμβάνετε πραγματικά την ηρεμία που έρχεται με το να γνωρίζετε ότι το γραφείο σας, το κατάστημά σας, το σπίτι σας και τα πάντα μέσα σε αυτά προστατεύονται.

Είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα από το να είστε εκεί.

The Beauty Of Intelligence

Ένα σύστημα. Απεριόριστες δυνατότητες.