LOADING...

'Εξυπνο Σπίτι

image/svg+xml

Φιλοξενία & Εστίαση

image/svg+xml

Επαγγελματικά Κτίρια

image/svg+xml

Ειδικές Εφαρμογές

50000 ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ

 

Τι είναι αυτό που κάνει την εμπειρία ενός έξυπνου σπιτιού τόσο συναρπαστική? Τα πάντα συγχρονίζονται και συντονίζονται αυτόματα και μέσα από αυτήν την εφυή συνεργασία ο χώρος σας μαθαίνει να προσαρμόζεται σε εσάς!
Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει κάνει προσιτή και εύκολη την δικτύωση, τον τηλεχειρισμό και τον προγραμματισμό όλων των λειτουργιών ενός κτιρίου με σκοπό την επίτευξη τριών βασικών επιδιώξεων:

Βελτίωση της ποιότητας ζωής

Περισσότερη ασφάλεια

Εξοικονόμηση ενέργειας

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΗ

Τώρα μπορείτε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία. Η τεχνολογία του “έξυπνου κτιρίου” σας δίνει την δυνατότητα να λειτουργήσετε την επιχείρησή σας όχι μόνο πιο αποδοτικά αλλά με μεγαλύτερη ασφάλεια και με πολύ πιο ποιοτικές υπηρεσίες.

Καταλύματα βραχυχρόνιων μισθώσεων

Νέες δυνατότητες για εσάς, ευκολία και άνεση για τους επισκέπτες σας.

 Boutique hotels

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι κρίσιμες στον τομέα της φιλοξενίας. Και ποιος καλύτερος τρόπος να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες σας από το να τους προσφέρετε λίγη παραπάνω πολυτέλεια! Μία έξυπνη εγκατάσταση επιτρέπει στους πελάτες σας να αλληλεπιδρούν με τον χώρο που διαμένουν και να τον προσαρμόζουν στις προτιμήσεις τους ενώ παράλληλα επιτρέπει σε εσάς να αυτοματοποιήσετε την διαχείριση του κτιρίου σας.

Εστίαση

Δημιουργήστε την τέλεια ατμόσφαιρά για κάθε στιγμή. Μουσική, φώτα σε απόλυτη αρμονία και η θερμοκρασία του χώρου ακριβώς εκεί που πρέπει να είναι, όλα ρυθμίζονται γρήγορα και απλά. Το menu σας περνάει σε άλλο επίπεδο χάρη στην υψηλή αποδοτικότητα και τον απόλυτο έλεγχο που μπορείτε να επιτύχετε.

ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Ο κτιριακός αυτοματισμός είναι πολλά περισσότερα από το έξυπνο σπίτι. Αφορά σε χώρους γραφείων, αποθήκες και επαγγελματικά κτίρια κάθε είδους. Με τους αυτοματισμούς μας να λειτουργούν στο παρασκήνιο του κτιρίου σας θα δείτε την επιχείρησή σας να γίνεται πολύ πιο αποδοτική, τα λειτουργικά της έξοδα να μειώνονται και το προσωπικό σας να εργάζεται με μεγαλύτερη ευχαρίστηση και άνεση χωρίς να απαιτείται καθόλου προσπάθεια από την δική σας μεριά.

ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ; ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;

Έχετε ένα ανθοπωλείο, ένα βιβλιοπωλείο, ένα κατάστημα ρούχων ή ένα φαρμακείο και αναρωτιέστε πώς θα μπορούσατε να αυτοματοποιήσετε κάποιες από τις καθημερινές σας δραστηριότητες χωρίς να διαταράξετε την λειτουργία του καταστήματός σας. Η λύση που προτείνουμε φέρνει τα οφέλη του αυτοματισμού χωρίς την αναστάτωση της εγκατάστασης. Τώρα μπορείτε να ρυθμίσετε και να παρακαλουθήσετε την θερμοκρασία ενός ψυγείου με φάρμακα, να ορίσετε την σωστή υγρασία για τα φυτά σας, να ανάψετε και να σβήσετε τα φώτα της βιτρίνας σας, να ρίξετε μία ματιά στο προσωπικό και να μειώσετε τα λειτουργικά σας έξοδα χωρίς να ενοχλήσετε την ρουτίνα της επιχείρησής σας και κυρίως χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην αισθητική του χώρου σας.

Δείτε τα πεδία εφαρμογής των αυτοματισμών μας στην συνέχεια και ανακαλύψτε τον τρόπο.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Όταν πρόκειται για εργασίες που δεν είναι τυποποιημένες η ομάδα μας ανταποκρίνεται με ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών, με λύσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα της δικού σας μοναδικού έργου. Έχουμε την τεχνογνωσία και την ευελιξία να αυτοματοποιήσουμε με αξιοπιστία τις διαδικασίες και τις εργασίες που χρειάζεστε, όπως για παράδειγμα:

Αυτόματο πότισμα σε γήπεδο ποδοσφαίρου εξαρτώμενο από τις καιρικές συνθήκες

Παρακολούθηση και ασφάλεια σε πλυντήριο αυτοκινήτων

Παρακολούθηση και απομακρυσμένος έλεγχος θερμοκρασίας σε ψυγείο κρεοπωλείου

Έξυπνα συστήματα εξαερισμού

Καταμέτρηση εισερχομένων και έλεγχος παρευρισκομένων

Ειδικές διαφημιστικές εφαρμογές και πολλά ακόμα…

ΕΞΥΠΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ο δρόμος για την ολοκλήρωση της έξυπνης εγκατάστασής σας είναι απλός
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
image/svg+xml
ΕΛΕΓΧΟΣ
image/svg+xml
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ

The Beauty Of Intelligence

Ένα σύστημα. Απεριόριστες δυνατότητες.